KAN 2019: Gröna på scen i Doha i juni 8

Publicerad på 17 Maj 2019 till 18: 52 av MA D

Det algeriska urvalet fixades slutligen på det andra förberedande steget för CAN 2019, vid mer än en månad efter det första officiella mötet.

Efter att ha tvekat länge i Spanien och Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten kommer det äntligen att vara i Doha i Qatar att Djamel Belmadis protégés kommer att landa 8 juni i tio dagar efter en första praktikplats som kommer att äga rum i Algiers från 27 Mai i Sidi Moussa.

Medan det var planerat en första vänskapsmatch i Algier exakt mot Mauretanien, Det verkar som att det första steget inte kommer att punkteras av ett möte men kommer att ägnas åt den taktiska implementeringen i tio dagar.

Så det borde finnas på menyn två vänliga datinga i Doha, den första mot Mali-laget runt 15 juni och en sekund två eller tre dagar senare, troligen mot Moçambique innan de flyger till Kairo den 18 där 19 juni, fyra eller fem dagar före Kenya.

DZfoot.com

Denna artikel uppträdde först på http://www.dzfoot.com/2019/05/17/can-2019-les-verts-en-stage-a-doha-le-8-juin-151673.php