Kamerun - Visa: Ndedi Eyango, Salatiel och Mambo kommer att spela i Douala i helgen


Det här är en del av "Mboa Tour" som organiseras av Mutzig Star-tävlingen, som en del av förberedelserna för Unity Celebration som meddelas nästa måndag.

Den dagliga Mutationer på kiosk i 17 kan 2019 rapportera att bryggerierna i Kamerun installerar i helgen på CICAM-stadion i Douala en platå där flera artister kommer att utföra.


Headlining den dopade showen "Mboa tour"det kommer bli prinsen Ndedi Eyango, Salatiel et Mambo. Tidningen säger det "Salatiel ... kommer att berätta historien om" "min kabyssas kvinna" "" 'Du och jag' 'och' 'Anita' 'hennes nya baby ".

Medan Mambo, vinnaren av den senaste upplagan av Mützig-stjärnan är kvällens gäst; han kommer att utföra på samma scen som Ndedi Eyango. Den sistnämnda kommer att få sin känsla av modenhet på kvällen.

Mutationer fortsätter att säga att bland dessa artister som kommer att utföra, kommer det att finnas musiker Shura, som kommer att förhäva sina fans. medan Malhox Viber kommer "Konvertera konton på eget sätt till missnöje och avundsjuk". Skaparen av "Foup Fap", South Nyangono kommer också att vara där.

Men före den stora showen i morgon, "I den ekonomiska huvudstaden har musikälskare en annan podium. De kommer att bli underhållna av kongoleserna Innoss'B, författaren till '' mitt jobb ''. Det kommer att hända den här maj 17 på Canal Olympia Douala ". Medan från 20h till kulturen och danshuset, «Agathe Djokam, Blanche Ouafo, Yannick Njoya, Audrey Fotso väntar på allmänheten för solo natt ».

En show som är organiserad som en förspel till måndags föreningsfest.


Denna artikel uppträdde först på https://actucameroun.com/2019/05/17/cameroun-spectacle-ndedi-eyango-salatiel-et-mambo-vont-se-produire-a-douala-ce-week-end/