Kamerun: Finansminister Louis Paul Motaze Coup de Meu, mot Camair-co på Douala International Airport.


Förseningen orsakad av piloten av ett flyg av det nationella flygbolaget tvingade den nationella kassören att ta vägen för att återvända till Yaoundé.

Finansminister Louis Paul Motaze var igår onsdag 15 maj 2019 i Douala. Under sin korta vistelse i den ekonomiska huvudstaden träffades den stora moneymakeren tidigt på kvällen, investerare på hotellet La Falaise de Bonapriso, för en fungerande middag.


Vid slutet av sin vistelse valde ministern, som förmodligen hade flera saker i brand på kontoret, att återvända till den politiska huvudstaden med flyg. När han anländer till Douala internationella flygplats vid soluppgången denna torsdag 16 May 2019, tränar regeringsmedlemmen utan att kunna gå ombord runt 7h som planerat. "Passagerarna var alla där, och ingen att förklara för oss varför ombordstigning var försenad medan planet var på asfalten. Det var när jag närmade sig värdinnorna att en av dem berättade för mig att resan är försenad eftersom piloten inte har kommit än. Min chef var arg att lyssna på denna förklaring, han finner absurt. Han bestämde sig för att ta vägen ", sa en källa nära finansministeren.

Efter en lång väntan lämnade planet slutligen Douala sent på morgonen för Yaounde.


Denna artikel uppträdde först på https://actucameroun.com/2019/05/17/cameroun-le-coup-de-gueule-du-ministre-des-finances-louis-paul-motaze-contre-camair-co-a-laeroport-international-de-douala/