Innan du träffar någon för att köpa eller sälja objekt i online-transaktioner, läs det här:

Många polisstyrkor i landet tillåter att deras lobbyer används för sådana transaktioner. Fort Worth Police Service i Texas föreslår till exempel användningen av sina anläggningar i olika positioner under öppettiderna. Ta inte med vapen, säger han.

I staden Smyrna, Georgia, kallade polisavdelningen operationen "Operation Safe Sale". Det ger 24-parkering eller hall 24 timmar, och säljare eller köpare kan också begära närvaro av agenter under transaktionen, anger staden .
I Woodstock, Georgia kan köpare eller säljare göra ett möte i lobbyn eller på en polisens parkeringsplats och be en agent att delta i transaktionen. Det ger också ett nummer att ringa för att programmera en agent för en transaktion efter normala timmar.

Du kan också använda utvalda parkeringsplatser

Utöver entréhallen tillåter vissa polisstationer boende att använda sina parkeringsplatser som "försäljning via Internet". En av dem är staden Iowa, Iowa.

"Att transportera dessa föremål på polisens avdelning sänker risken för säljaren eller hans familj och deras egendom, liksom möjligheten till förfalskad valutautbyte" Ankeny Town säger på sin hemsida.

Staden tillåter inte säljare och köpare att lagra sådana föremål i polisavdelningen eller på parkeringsplatsen. Men det här tillåter transaktionen av stora föremål som ett fordon eller gräsklippare på sin parkeringsplats.

"Dessutom kan detta område användas som en säker och neutral plats för föräldrar att träffas för barnomsorgsutbyte", sa staden.

I Georgia har Douglas County Sheriff Office också sådana parkeringsplatser och skyltar med ett telefonnummer att ringa om du vill att en parlamentsledamot ska komma och arrestera dig. Även om hans suppleanter inte övervakar transaktioner, är de utsedda parkeringsplatserna under videoövervakning, sade kontoret.

Vissa polisstationer tillåter invånare att använda sina parkeringsplatser som

"Class =" media__image "src =" http://cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/190517021247-file-douglas-county-sheriff-large-169.jpg "/>