Astrologi: Den fulla blåmånen i lördagens Scorpion 18 kan störa zodiacens energi - HEALTH PLUS MAG

Astrologi: Den fulla blåmånen i lördagens Scorpion 18 kan störa zodiakens tecken

La pleine lune bleue en Scorpion du samedi 18 mai bouleversera l’énergie des signes du zodiaque

Ibland uppstår månen fullständigt och är ljusare. Detta är fenomenet fullmåne, en händelse som påverkar oss alla, vilket framgår av astrologin. Den här månaden kommer den fullständiga blåmånen i Skorpionen som kommer att inträffa, 18 May 2019 kommer att ge stora energiförändringar i zodiakens tecken, eftersom reläet Kvinnors hälsa.

Till skillnad från de vanliga månfaserna kan 18 2019, det kommer en extra fullmåne. Kallas en fullblå måne, hon kommer att associera sig med Skorpionen och falla i ögonblicket av månen av blommor. Dekryptering av denna dag och dess inverkan på tecken på zodiak.

Månen av blommor, quèsaco?

Förutom att vara extra, kallas fullmånen på denna dag i maj också "Månen av blommorna" eftersom den motsvarar ögonblicket för den första fulla moon under blomningsperioden. Enligt Algonquin och Amerindian legender skulle detta vara den perfekta timingen för plantering frön, speciellt korn av majs, för att denna årstid markerar slutet av de sista frostarna och början på varmare temperaturer.

På astrologisk nivå placeras månen av blommor i Skorpionen. Detta indikerar att energin kommer att bli upprörd, antingen positivt eller negativt, och känslorna kommer att förvärras. Således kommer vissa konflikter att förväntas. Mellan passionen och anledningen kommer det vara svårt att hitta en balans.

- Fullmåne, Kvicksilver, Skorpion ... inverkan på zodiakens tecken

Under fullmånen i Skorpionen - ett tecken som styrs av Mars, handlingsplanen - Mercury, planeten av reflektion, kommer också att bjuda in sig själv och orsaka energiska förändringar.

De lyckliga i denna astrala disposition kommer att vara tecknen på Skorpionen, Leo, Taurus och Aquarius som kommer att se ett lovande framsteg inom alla sektorer av sitt liv. Långt från att vara rädda för förändring kommer de äntligen att kunna dra nytta av en omvandling de har väntat på länge, vare sig det är inom kärlek, yrke eller ekonomi. Vad sätter dem tillbaka och erbjuder dem en form Olympic.

Men denna period kommer inte att vara till nytta för andra tecken på stjärnteckenet eftersom de ständigt kommer att tveka mellan att agera och tänka. Det kommer att bli lite spänning kring dem och de vet inte vart man ska vända. Tecknen på Väduren, Tvillingarna eller Skytten måste vara särskilt försiktig eftersom alla deras känslor blir mer intensiva och de kommer att tendera att göra saker som kan ha dåliga återverkningar under de kommande veckorna. Lyckligtvis kommer Mercury att vara där för att hjälpa dem att vara klara och räkna ut sina idéer.

Förvisso, allt kommer inte att vara negativt eftersom Venus, Uranus och Mars olika positioner stärker din kärlek. Den uppsättning tecken på zodiaken kommer att få märken av ömhet och tillgivenhet. Seduction och passion kommer att vara en del av all denna oro!

I allmänhet vara en del av dem som kommer att påverkas positivt av fullmånen i Scorpion eller inte, dra nytta av den här perioden för att omdefiniera dina livsmål och ta tid för eftertanke. Undvik att agera impulsivt och mildra dina reaktioner om du verkligen vill utvecklas. Vet att fullmåner alltid bidrar till meditation, introspektion och tankeväckande beslut, och bara genom att anta denna inställning kommer du att dra nytta av dess positiva effekter.


Denna artikel uppträdde först på HÄLSA PLUS MAGAZINE