Arafat Dj: "Med det jag levde litar jag inte längre på mannen"

För att kunna ta kontroll över miljön där du bor, så att du påverkar, måste du alltid göra det bra. Det gjorde Arafat Dj det. I många år har han tagit positiva åtgärder och hjälpt många människor att klara de svårigheter de gick igenom: ekonomiska bekymmer, bostadsproblem, mat ... Vittnesmålen är flera.

Läs också: MHD: 4 månader efter sin fängelse, återupplev 5-händelser som markerade denna period

Åtgärder applauded av Ivoriansna, innan de upplever smärtsamma stunder. YoroGangs chef led av ondska, förtal, hyckleri och svartsjuka hos några av hans släktingar. Saker som enligt honom ledde honom att inte längre lita på mannen.

De gömde sig under vänskapskläderna för att skada mig. De ville få mig att falla. I många år hjälpte jag, skötte, blekade många människor för vilka jag hade kärlek. Jag öppnade mitt hjärta och dörrarna till mitt hus. Jag trodde alltid att jag kunde göra det bra. När mina föräldrar och vänner sa till mig att vara försiktig, sa jag till dem att jag litade på mina bröder. För att de var för mig. Det, tills jag finner att den senare faktiskt ville ha min förlust Arafat Dj berättade för oss.

Läs också: Dj Arafats mor vid födelsedagen till DJ Kedjevara mor: "Här är min andra familj"

Lägg sedan till:

Min lycka och mitt nöje, som jag delade med de människor som jag betraktade som mina bröder, var för dem en svaghet. De mediterade och bad dag och natt för att jag skulle falla. För dessa människor var jag tvungen att gråta och inte vara i glädje. Flyg, lögn, trolldom, förtal, hyckleri, svartsjuka ... det är verkligen ledsen, men jag led verkligen av människans ondska. Om jag ändrade idag är det på grund av allt jag har bott och jag bor. Jag är inte ett monster och alla mina vänner vet det. Det är bara att jag inte längre litar på mannen ".

KOKOA Stéphane

kommentarer

kommentarer

Denna artikel uppträdde först på https://www.abidjanshow.com/people/actu/arafat-dj-avec-ce-que-jai-vecu-je-nai-plus-confiance-en-lhomme