Alain Delon: vad

Han säger vad han tycker ... speciellt när något inte gläder honom! Även om detAlain Delon kommer att få på 72ème Cannes une Palme d'honneur för hela sin karriär, betrodde han i kolumnerna i Figaro Magazine, i tidningskiosker fredagen 17 kan. Och vid detta tillfälle huggade komikern inte ord för att säga vad han tänker påemmanuel Macron. Om han med lätthet erkänner att han "Respekt som den första franska"Det finns en mania hos republikens president som han inte alls gillar.

"Jag kan inte bära att vi inte slår fast", lös också Alain Delon. En emmanuel Macron glöm aldrig detta tillbehör i sina kläder vid nationella evenemang eller besök utomlands, make of Brigitte Macron har redan varit flera gånger sedan början av hans term, utan slips. Men mer allmänt, irritationen avAlain Delon gentemot denna mani går långt bortom statschefen.

"Det är inte Macron jag kan inte stå, det är det hopplösa tillståndet i Frankrike. Det verkar som om vi har förlorat våra värderingar, Förklarar han. Det är statsmaktens ansvar. Jag gillar verkligen inte den här tiden och allt som händer där ", avslutar Alain Delon. Nostalgi när du håller oss ...

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/alain-delon-ce-qu-il-ne-supporte-pas-chez-emmanuel-macron-970326