Alain Delon "skulle älska att bli kär igen" ... men är för "krävande"

Vid 83 år, Alain Delon är fortfarande ett hjärta att ta. Den berömda franska skådespelaren gav en ny intervju till våra kollegor från Gala, där han avslöjar att man strävar efter ett livets slut fylld av kärlek till en ny kvinnas armar. Problem: om utmanarna är många att knacka på sin dörr, Anthony fader, Anouchka och Alain-Fabien knappt litar på sig, och bli kär.

"Det finns en hel del som vill följa med mig i slutet av livet, men det är för mig att de inte går. Jag är ganska krävande, även om det i princip kan vara någon " reconnait Alain Delon. Den okogena skådespelaren uttrycker också ett rop av hjärtat: "Jag skulle älska att bli kär och berätta för honom att jag älskar honom". om att ta "Possessiva" et "Svartsjuk"dock skådespelaren hävdade aldrig ha varit "Fickle" : "Jag älskar kvinnor, jag är skyldig dem allt".

Une vie d'amour

KärlekshistorierAlain Delon har känt dussintals, och många av dem har blivit publicerade. Från 1959 till 1963 bodde skådespelaren i synnerhet en riktig passion med Romy Schneidermed vilken han ens förlovades. I 1962 lever han ett hemligt förhållande med sångaren Nico, som föder en son, Ari Boulogne, vars far Alain Delon fortfarande utmanar idag. I 1964, han gifter sig med Francine Canovas, med vilken han föder Anthony Delon. Under detta årtiondet lever han också en kärlekshistoria med Dalida, att han framkallade med känslor på CNEWS styrelsen för några veckor sedan.

Hans mest emblematiska förhållande är utan tvekan den han bodde med Mireille Darc, mellan 1968 och 1983. Han hittade sedan kärlek med skådespelerskan Anne Parillaud, sedan med Catherine Belynie. I slutet av 1980 år kopplar han sig samman med Rosalie van Breemen, en nederländsk modell som föda två andra barn, Anouchka och Alain-Fabien. De skiljer sig i 2001, efter fjorton år av livet tillsammans.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/alain-delon-aimerait-tellement-retomber-amoureux-mais-est-trop-exigeant-970142