FOTO. Nathalie Baye avslöjar en gammal kliché Johnny Hallyday med sin mor Huguette och deras dotter Laura Smet

Nathalie Baye nostalgisk. Mer än ett år efter döden av Johnny Hallyday, den tredje fruen av vippan publicerade ett gammalt fotografi av Taulier på Instagram. På fredagen 17 maj presenterade skådespelerskan ett foto av sångaren med sin mamma Huguette Clerc, som dog i 2007 i åldern av 88 år, och deras dotter Laura Smet, då är du fortfarande älskling, älskling och skrattar på läpparna. "Johnny går in i sin mamma och dotter i Creuse ... trevlig semester", skrev Nathalie Baye, med ömhet och kärlek. Minnen av 80 år, var Laura Smet föddes.

Det här är inte första gången Nathalie Baye publicerar ögonblicksbilder av Johnny Hallyday, sedan dess försvinnande 5 december 2017, i en ålder av 74 år. 3 i april förra året delade skådespelerskan i 70 år en bild som tagits från tiden för hans relation med Johnny Hallyday på Instagram. De två lovebirdsna förefaller mer kärlek än någonsin, sedan i deras trettiotalet.

Men deras idyll kommer bara ett tag. Paret separerar slutligen i slutet av 1980 år, och Johnny Hallyday hitta kärlek med Adeline Blondieau. De gifter sig två gånger, innan Johnny Hallyday avslutar sitt liv med Laetitia Hallyday.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/photo-nathalie-baye-devoile-un-vieux-cliche-de-johnny-hallyday-avec-sa-mere-hugu-970329