MoviePass har gjort så mycket nonsens i 2018 att nästan 60% av användarna har avbrutit sina annonser - BGR

I 2018 var MoviePass verksamhet helvete. Filmen ticketing tjänsten blåste massor av abonnenter, använde en mängd olika förvirrande justeringar och genomförde akuta ekonomiska åtgärder bakom kulisserna för att kompensera för oroen. Tjänsten var också tvungen att ta itu med en pressdekning som satte företaget under konstant granskning, och New York Attorney General öppnade till och med en bedrägeribekämpning på tjänsteföretagen, till stor del.

Ingen överraskning att veta att nästan 60% av MoviePass-användare har avbrutit sina 2018-prenumerationer.

Detta avslöjas genom en ny analys av den finansiella ansökan Trim, som granskade 400 miljoner användartransaktioner i 2018. Hans uppgifter visar bland annat att de flesta avbokningar ägde rum under sommaren. Speciellt i juni och juli, då meddelandet om de dåliga nyheterna om MoviePass tycktes vara högst upp. Det var runt den tid vi lärde oss att AMC hade lanserat sin egen konkurrerande prenumerationsplan, MoviePass hade tydligen slut på budgeten tillfälligt och låter inte längre användare köpa biljetter till Största studio blockbusters via appen.

du kommer ihåg det som ett slags Netflix för film buffs. Betala ett paket, och du ser ett antal filmer i en teater.

Allt började med så stora ambitioner. VD för MoviePass, Mitch Lowe, tidigare ledare för Netflix och Redbox, hade antagligen tillgångarna för att lyckas. Lowe berättade BGR för bara två år sedan är en produkt av den här typen ett mycket bra val, eftersom årtusenden är på väg att acceptera prenumerationer - "och förresten, 75% är våra abonnenter årtusenden. "

Naturligtvis har allt inte fungerat så bra sedan.

Vi kommer att se om situationen kommer att förändras i år. I slutet av 2018 tillkännagav MoviePass en ny tre-tier prissättning struktur för att ersätta sin nuvarande plan. Planerna sträcker sig nu från 9,95 $ per månad till låg slut 24,95 $ högst upp. Fördelarna är svindlande, bland annat med ett roterande utbud av filmer längst ner, liksom allt som händer i teatrar minus filmerna i 3D och IMAX. innehåller 3D och IMAX-filmer med den här planen.

Bildkälla: Cummings Funktion / AP / REX / Shutterstock

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den BGR