Kamerun: Ngaoundéré Regional Hospital stänger veckan av excellens

Veckan lanserade 26 December 2018 slutade denna 03 januari 2018. Ceremonin som ordförandes av guvernören i regionen belönade de bästa arbetarna i hälsofaciliteterna.

I en miljö som är markerad av sökandet efter effektiviteten och kvaliteten på de tjänster som erbjuds patienterna, är veckan av excellens i initiativets anda en stund att belöna personal.

I en vecka växlade sjukhuspersonalen mellan idrottsunderhållning, gåva till sjukhuspassade barn etc.

I slutet av denna verksamhet är intressenterna nöjda med arbetet med varje länk i kedjan. "Sjukhuspersonalen uppmanas att göra bättre och stärka tjänsterna. Jag skulle vilja att de övriga regionala tjänsterna skulle ta exemplet på det regionala sjukhuset "Kildadi Taguiéké Boukar lanserar de övriga decentraliserade tjänsterna i staten i regionen.

För veckans initiativtagare har allt skett på goda villkor och balansräkningen är övergripande tillfredsställande. '"Bedömningen är tillfredsställande. Vi har nått en nivå som vi aldrig nått. Vi är väldigt säkrade "säger Dr. Mohamadou Hassimi, chef för Ngaoundéré Regional Hospital.

På tjänningssidan som erbjuds under den här veckan av excellens visar diagrammet 300-personer som gratis, 175-personer screenades för bröst och livmoderhalscancer, varav 3 misstänkt fall av livmoderhalscancer var skickas till Pasteur Center för bekräftelse.

Från Jean BESANE MANGAM i Ngaoundéré | Actucameroun.com

Denna artikel uppträdde först på https://actucameroun.com/2019/01/06/cameroun-lhopital-regional-de-ngaoundere-cloture-sa-semaine-de-lexcellence/